Kundeoplevelser

Lene står ved siden af 'The tower at Hammershus' af kunstner Daniel O'Rourke
Lene købte 'The Tower at Hammershus''
"Vi er så lykkelige over at få lov til at eje dette smukke maleri. Vi valgte maleriet hjemme i Daniels atelier/ hjem- det var en virkelig personlig oplevelse og vi følte os så godt modtaget. Der var MANGE flere malerier vi godt kunne tænke os."
Lene Andersen
Lene Andersen
Bornholm, Danmark
Sunset oil painting by Daniel O'Rourke
Heather bestilte dette maleri af en solnedgang
"Jeg bestilte et maleri til minde om min mor. Jeg så et af Daniels malerier og blev straks forelsket i det, men desværre var der en anden, der blev forelsket i det først, så jeg blev meget glad, da Daniel indvilligede i at lave et bestillingsværk.

Jeg er helt vild med det. Daniel arbejdede hurtigt, kommunikationen var fremragende, og det færdige produkt er fantastisk. Selvom det blev sendt til den anden side af verden, ankom det meget hurtigt og var pakket ind med ekstraordinær omhu. Kan varmt anbefales."
Heather Potter
Victoria, Australia
Jan Ole Andersen ved siden af maleriet 'Wave Saltuna' af Daniel O'Rourke
Jan Ole købte 'Wave Saltuna''
"Billedet 'talte' til mig, da jeg så det. Bølgerne var som dengang jeg boede ved kysten i Saltuna: så livagtigt . På daværende tidspunkt, viste jeg ikke, Daniel netop havde malet dette billede i Saltuna. Jeg viste, jeg bare måtte eje dette billede. Daniel havde bare ramt, havets voldsomme kraft med sin pensel: skæbnens veje er uransagelige."
Jan Ole står ved siden af maleriet 'Wave Saltuna' af kunstneren Daniel O'Rourke
Jan Ole Andersen
Bornholm, Danmark
The sun sets on the churchyard at Olsker roundchurch
Cliff købte 'Sunset at the churchyard'
"Jeg faldt over et værk af Daniel O'Rourke på nettet. Jeg blev betaget af dybden, farverne og følelserne. Daniel er ikke bare en fantastisk kunstner - han var også nem at arbejde sammen med i forbindelse med køb og forsendelse. Jeg ser frem til at have det hængende i mit hjem."
Portrait photograph of J. Cliff Ganus
J. Cliff Ganus
Minnesota, USA
Maleri af månen bag Lilletårn på Frederiksø af Daniel O'Rourke
Jim købte 'Moonrise over Frederiksø' og to andre værker
"Min mor havde et lille maleri af en af de fire bornholmske rundkirker hængende på væggen derhjemme. Da jeg så et lille maleri af Østerlars af kunstneren Daniel O'Rourke, som bor på Bornholm, gik jeg i gang med at anskaffe det og to andre, som min familie kan nyde.

Det genskaber forbindelsen til den ø, hvor min bedstefar blev født og tilbragte sine første år. Daniel var meget omhyggelig med forsendelsen til New England."
A photo of Jim Holman
Jim Holman
New England, USA